Mordets melodi

Medvirkende Susanne Breuning, Line Kruse, Sune Svanekier og Nicolaj Cornelius

Instruktion Jakob Fauerby
Scenograf Nicolaj Cornelius

Manuskript Tavs Neiiendam
Musikindspilning Christian Dahlberg

Teknisk afvikling TekTeam
Grafik Weigang Photography

En regnvejrsaften sker der en forbrydelse, som vækker uhygge i den store by. Den gamle marskandiser Sonja Schmidt findes kvalt i sin butik. Kort tid efter sker der en lignende forbrydelse, og ofret er denne gang en letlevende pige - ved navn Sonja. 

 

Politikommissæren og overbetjenten forsøger sammen at opklare mordene, og bliver hurtigt forvisset om, at begge mord er begået af samme person!

Det er også påfaldende, at begge ofre hedder Sonja - men det mest ejendommelige er dog, at man har hørt en kvindestemme synge en bestemt melodi på nøjagtig det tidspunkt og sted, hvor mordene er blevet begået. 

 

Tavs Neiiendams berømte hørespil skabte gys og rædsel, og endnu mere uhyggeligt blev det, da Bodil Ipsen filmatiserede denne skræmmende historie i 1944.

 

MEN - hvad sker der, når man i 2024 inviterer publikum i salen for at overvære en ”optagelse” af dette hørespil, hvor skuespillerne selv skal lave de mange vigtige, udtryksfulde og ikke mindst uhyggelige lydeffekter?

 

Svaret er – at det kommer der en yderst underholdende og grotesk morsom forestilling ud af! 

 

De fire skuespillere fremfører hørespillet og lægger stemmer til i alt 30 forskellige karakterer, og laver de mange lydeffekter på de mest finurlige måder, som – når man ser, hvordan de laves – bliver hylende morsomt, men når man hører dem, giver det fuldstændigt korrekte lydbillede af den handling, der udspiller sig.


Publikum kan derfor se frem til en aften, der bestemt får dem til at gyse, men også får dem til at skrige – af grin!

bestilling

TURNÉ 
Februar 2024 til april 2024.

VARIGHED
Ca. 1 time og 20 minutter uden pause.

 

SCENE
Forestillingen tilpasses alle scener, dog med et minimumskrav på 6 meter bred, 5 meter dyb og 4 meter høj i sort inddækning.

 

PRIS
Kr. 38.800,- for op til 300 publikummer og kr. 100,- pr. publikummer derudover. Arrangøren bedes stille et bredt dækkende spillelys og PA-anlæg til rådighed. Mikrofoner medbringes. Vi kan selv levere lyd og lys for kr. 3.495,-. Priserne er eksklusive moms.

Forestillingen er godkendt til formidlingsordningen.

 

BESTILLING
Forestillingen kan bestilles hos Cornelius’ Teaterselskab ApS på telefon 42 300 300 
eller bookes her