top of page

mød mig på cassiopeia

XQ28

KULTURINFORMATION

CPH CULTURE

Morten Buckhøj

KULTURKUPEEN

Køge Dagblad

Setpaascenen

Ungt Teaterblod

Mød mig på Cassiopeia

Musen Polyhymnia, komponisten John Berger og tordenguden Zeus får nu de smukkeste rammer til den festlige og populære historie, hvor alting bliver til forviklinger, og alt fortrylles af Kai Normann Andersens musik.

Glæd dig til en spektakulær opsætning af "Mød mig på Cassiopeia" under åben himmel på Gjorslev Slot. 

Succeskomponisten John Berger har mistet sin kunstneriske inspiration, da hans hustru Irene, Alhambra Teatrets primadonna, har ladet sig separere fra ham. Med kun fire dage til den forestående premiere, står den ulykkelige komponist i sit livs mareridt - men pludselig dukker der noget uventet op - selve Musikkens Muse, Polyhymnia. 

For første gang lander hun på jorden i menneskeskikkelse, og har kun ét brændende ønske: At finde ud af hvordan hun virker på en mand! 

Hun forelsker sig hovedkuls i flyveren Harry Schmidt, som ellers har et godt øje til Irene, som jo stadig er gift med John! En hvirvelvind af forviklinger udspiller sig nu, og til sidst må hendes far - Tordenguden Zeus - uforvarende stige ned på jorden og kalde sin datter til orden!
Her møder han tilfældigt den græskinteressede Rosa Elias, Harrys tante, som ikke er bange for at dele ud af livets glæder - og endnu flere forviklinger opstår!

Bliver der overhovedet premiere - og hvem får hvem?

bottom of page